Over ons

Ik ben Evelien en samen met mijn man Filip hebben wij een voorliefde voor katten. Wij hadden eerst enkel huiskatten. Daarna hebben we enkele jaren als vrijwilliger gewerkt voor een organisatie die moederloze kittens opvangt en herplaatst. Hieruit hebben wij veel geleerd.

Graag had ik ooit een Coontje gehad. Ik heb lang gezocht naar de juiste kleur. In 2011 was het eindelijk zo ver; m'n eerste Maine Coon was een feit! Een mooie Black Smoke, Gizmo genaamd. Vanaf toen heb ik het zogenaamde 'coonvirus' te pakken.

Ook kan je ons en onze katten terugvinden op shows. Op de eigen pagina van elke kat kan je hun afzonderlijke testresultaten zien. Af en toe zullen er kittens beschikbaar zijn uit ouders die getest zijn op Fiv/FelV, PL, SMA, PKD en HCM-echo & dna en HD. Kittens groeien bij ons op in de huiskamer samen met andere katten (zowel Maine Coons als huiskatten). Kittens die niet verkocht worden voor de fok, verhuizen gecastreerd naar hun nieuwe thuis.

Kittens verlaten ten vroegste op de leeftijd van 13 weken het nest met stamboom, 2x geënt, volledig ontwormd, gechipt, eventuele rabiësenting en kittenpakket. Onze katten lopen niet vrij buiten maar hebben een buitenren tot hun beschikking. Kittens die verkocht worden voor de fok, verkopen we enkel aan catteries die - net zoals wij - hun fokpoezen/katers testen en omtrent het resultaat daarvan ook de juiste beslissingen nemen! Ook worden kittens voor de fok enkel verkocht aan erkende catteries!

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via mail.
Veel plezier met het bekijken van onze website!

 

Evelien, Filip & de Coons
Laakdal, Antwerpen, België

info@_geenspamgardenofcoons.be